Over mij

Als muzikante en danseres beweeg ik mij binnen twee werelden die ik samenbreng in mijn werk.

Als kind ben ik geboren zonder evenwichtsgevoel en zat ik niet lekker in mijn eigen lijf. Ik had wel controle over mijn handen dus piano spelen lag voor de hand. Als tiener kwam hier de basgitaar bij en kwam ik op het Koninklijk Conservatorium terecht. Naast het spelen in bands en muziektheater kwam ik er tijdens mijn studie ‘Docent Muziek’ achter dat mijn fascinatie lag bij het speciaal onderwijs. Dit omdat ik geloof dat muziek voor iedereen is. Ik heb hier veel ervaring opgedaan in het werken met blinde en slechtziende kinderen, kinderen met gedragsproblemen, lichamelijke beperkingen en/of autisme. Hier komt het van nature dat je beweegt tijdens muziek maken en dat het uiten van wat je voelt op elke mogelijke manier mag en kan. Gedurende de master ’New Audiences & Innovative Practice of Music’ heb ik mij ontwikkeld als creatieve workshopleider en performance maker waar ik door middel van performance, muziek, spel en beweging meer betrokkenheid in de maatschappij probeer te creëren. Naast het werken op scholen ben ik ook gaan werken binnen zorginstellingen en bedrijven en kan ik mijn eigen creativiteit toepassen door met verschillende doelgroepen te werken. 

Muziek is niet mijn enige passie; binnen salsa vond ik de manier om mijn eigen lijf te leren kennen en uit het beeld te stappen dat ik niet kon bewegen. Hier ben ik in doorgegroeid als show danser, docent en trainer. Toen ik hier tegen mijn eigen fysieke grenzen aanliep ben ik bij Movement Based Athletics een mobiliteit opleiding gaan doen om meer kennis en achtergrond op te doen. 

Nu combineer ik beide vlakken en begeleid in mensen en groepen in het onderzoeken van zichzelf door middel van muziek en beweging. Dit kan op verschillende vlakken en wordt per project en aanvraag op maat gemaakt. Hierbij werk ik regelmatig samen met andere musici, dansers en creatievelingen.

Je hebt mijn aandacht!

Gaaf, laten we dan eens bellen!

BEL ME OP 06 - 45 04 27 13 ik mail je liever eventjes!