Muziek

Als docent

Muziek is voor iedereen!
Als muziekdocent heb ik jaren lesgegeven voor allerlei verschillende organisaties en scholen. Naast het reguliere basis- en middelbaaronderwijs heb ik mij verdiept in speciale doelgroepen. Ik heb lesgeven voor o.a. Stichting Papageno, Koninklijke Visio, maar ook voor bijv. ouderen organisaties en in het ziekenhuis.

Daarna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest op de Educatie afdeling van het Residentie Orkest en vanuit hier heb ik het vak muziek opgezet op het Johan de Witt College in Den Haag. Hier ben ik nog steeds werkzaam als muziekdocent voor de eerstejaars en de ISK-afdeling. Daarnaast geef ik ook de bovenbouwklassen les die muziek als eindexamenvak hebben gekozen.

Wat mij inspireert als docent is het inspelen op de doelgroep. Geen enkel groep is hetzelfde en als muziekdocent zijnde moet je kunnen improviseren en kunnen inspelen op de groep die je voor je hebt. Daarom ontwikkel ik workshops en workshoptrajecten op maat. Op het moment ben ik werkzaam in de volgende sectoren:

Educatie

Educatie

Ben je op zoek naar een creatieve uitdaging voor je leerlingen of je schoolteam? Naast het BO en VO, ben ik gespecialiseerd in het speciaal onderwijs en bied ik hiervoor speciale trajecten aan.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Muziek en beweging kan een enorm positief effect hebben op de gezondheid. Hierdoor is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld dementerenden, patiënten in het ziekenhuis, of mensen met een aandoening.

Bedrijven

Bedrijven

Loopt de communicatie binnen een afdeling niet helemaal lekker of wilt u collega's elkaar op een andere manier laten leren kennen? Ik bied workshops aan waarin ik mensen op een andere manier met elkaar laat communiceren.

Een workshoptraject

Een workshoptraject kan variëren van een serie workshops tot een jaartraject. Dit werkt goed op scholen en voor zorginstellingen. Hierbij kan ook worden toegewerkt naar een eindproduct.

Een losse workshop

Een eenmalige workshop kan verschillende invalshoeken hebben. De focus kan bijvoorbeeld liggen op vormen van communicatie waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om door middel van beweging, lichaamstaal, bodysounds en geluiden met elkaar aan de slag te gaan en hiermee te improviseren. 

Als uitvoerend muzikant

Ik heb op het moment de eer om Karel De Rooij te mogen begeleiden in zijn voorstelling 'Mijn Paradijs' in de Koninklijke Schouwburg.
Wegens groot succes is de voorstelling opnieuw verlengt.
Speeldata en kaarten kunt u vinden op de website van Het Nationale Theater, en in het najaar gaat de voorstelling op tour!

Je hebt mijn aandacht!

Gaaf, laten we dan eens bellen!

BEL ME OP 06 - 45 04 27 13 ik mail je liever eventjes!