Dans

Dansen is vrijheid!

Waar ik als kind nooit durfde te bewegen en alleen maar muziek maakte ben ik mezelf erg dankbaar dat ik op 22-jarige leeftijd uit mijn comfort zone durfde te stappen en besloot een salsa cursus te gaan doen.
Binnen een paar weken wilde ik niets anders meer dan dansen. Als muzikant zijnde heb ik het voordeel dat ik de muziek meteen begrijp en voor het eerst had ik het gevoel dat ik muziek nu niet alleen kon uitvoeren maar ook uit kon beelden.
Dit gevoel van vrijheid maakte dat ik iedere avond wel ergens ging dansen en zo leerde ik Geno en Steffie kennen van Bachata Passion. Ik sloot me bij hun aan en begon met showtrainen. Samen met hun heb ik jaren shows gedanst op zowel nationale als internationale feesten en festivals. Nu geef ik zelf al een aantal jaren les en geniet ik ervan om mensen te laten ontdekken hoe hun lijf werkt en hoe je dit kunt ontwikkelen.

Ik geloof oprecht dat iedereen kan dansen en dat je door partnerdansen jezelf op een andere manier leert kennen. Om samen te kunnen dansen met een ander moet je connectie durven maken en dit is wat mij betreft de essentie van het leven. 

 

Bachata bij 'Bachata Passion'

Bachata Passion is mijn tweede thuis. Hier ben ik opgeleid als dansdocent en heb ik jarenlang in het semi en pro-team shows gedanst. 
Op het moment geef ik les in Utrecht en Den Haag en train ik in het Proteam en ik leid het Bachata Passion Ladies Team waarmee we nationaal en internationaal shows dansen en workshops geven.

MEER INFO

 

Kizomba The Hague

Ik organiseer Bootcamps Kizomba in Den Haag. Op 21 Januari is er weer een beginners en een Improvers Bootcamp!
Tickets via Eventix: https://eventix.shop/ksuxaycx

MEER INFO

 

Salsa voor ouderen in Amare

Op dinsdagochtend van 10:00 tot 11:00 geef ik 2x in de maand salsa voor ouderen in Amare. Dit is gratis toegankelijk!
Data:
- 23 Januari
- 6 en 20 Februari
- 12 en 26 Maart
- 2, 15 en 30 April

MEER INFO

Je hebt mijn aandacht!

Gaaf, laten we dan eens bellen!

BEL ME OP 06 - 45 04 27 13 ik mail je liever eventjes!