Gyrotonic

"The nature of things is to move– Juliu Horvath

Gyrotonic is een holistische driedimensionale bewegingsmethode waarbij je door middel van vloeiende bewegingspatronen aan je lichaam als één geheel werkt. Het is geïnspireerd op verschillende disciplines van sport, waaronder Yoga, Thai-Chi en zwemmen. Door middel van circulaire bewegingsoefeningen werk je aan kracht, flexibiliteit, coördinatie en een groter bewegingsbereik. Hierbij open je energiebanen, stimuleer je je zenuwstelsel en verbeter je je ademhaling. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde trainingsmachines, waarbij de intensiteit van de oefeningen hoger is dan bij de oefeningen op de mat. 

Ik ben op latere leeftijd begonnen met dansen en dit werd al snel een uit de hand gelopen hobby. Doordat ik weinig ervaring had met bewegen maar wel heel veel van mijn lijf vroeg liep ik al snel tegen de lamp. Ik bleek hypermobiel te zijn en had werkelijk geen idee hoe met mijn eigen lijf om te gaan. Hierdoor ontwikkelde ik allerlei blessures. Dit ging zover dat mijn heupklachten zo erg waren dat ik dagen had dat ik niet kon lopen. Toen foto's en injecties niets duidelijker maakten kwam ik uiteindelijk bij Gyrotonic terecht. Hier leerde ik voor het eerst naar mijn eigen lichaam luisteren. Mijn houding is verbeterd en ik weet nu welke spieren te gebruiken, niet alleen voor het dansen maar ook tijdens mijn dagelijks leven. Dit is nu al een aantal jaren geleden, en sindsdien train ik Gyrotonic. Ik heb me nog nooit zo goed in mijn eigen lijf gevoeld!

Zoals ik het vaak omschrijf: 'Alles stroomt nu en ik ben 2cm gegroeid!' 

Afgelopen jaar heb ik de Gyrotonic opleiding tot trainer gevolgd en geniet nu enorm van het feit dat ik andere mensen kan helpen om hun lichaam beter te leren kennen en samen te werken aan een sterker en gezonder lijf zonder pijn.

Wil je graag fijn in je eigen lijf voelen en werken aan een betere houding? Neem dan contact met mij op om een sessie in te plannen!

 

Try-Out Sessie

Voor de mensen die graag willen kennismaken met Gyrotonic bied ik een eenmalige try-out sessie aan voor €50.

Losse sessie

Wil je graag eens in de zoveel tijd een losse sessie? Je kunt een losse sessie inplannen voor €60.

Strippenkaart

Wil je echt de voordelen van Gyrotonic ervaren en serieus werken aan je eigen lijf dan zijn meerdere wekelijkse sessies een aanrader.

Hiervoor kun je een strippenkaart voor vijf keer kopen voor €275.
Een strippenkaart is 2 maanden geldig.

Je hebt mijn aandacht!

Gaaf, laten we dan eens bellen!

BEL ME OP 06 - 45 04 27 13 ik mail je liever eventjes!