Gyrotonic

"The nature of things is to move– Juliu Horvath

Ik ben op het moment in opleiding tot Gyrotonic trainer.

Gyrotonic is een holistische driedimensionale bewegingsmethode waarbij je door middel van vloeiende bewegingspatronen aan je lichaam één geheel werkt. Het is geïnspireerd op verschillende disciplines van sport, waaronder Yoga,Thai-Chi en zwemmen. Door middel van circulaire bewegingsoefeningen werk je aan kracht, flexibiliteit, coördinatie en een groter bewegingsbereik. Hierbij open je energiebanen, stimuleer je je zenuwstelsel en verbeter je je ademhaling. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde trainings machines, waarbij de intensiteit van de oefeningen hoger is dan bij de oefeningen op de mat. 

Ik ben pas op 21-jarige leeftijd begonnen met dansen en dit werd al snel een uit de hand gelopen hobby. Doordat ik weinig ervaring had met bewegen maar wel heel veel van mijn lifj vroeg liep ik al snel tegen de lamp. Ik bleek hypermobiel te zijn en had werkelijk geen idee hoe met mijn eigen lijf om te gaan. Hierdoor ontwikkelde ik allerlei blessures. Dit ging zover dat mijn heupklachten zo erg waren dat ik dagen had dat ik niet kon lopen. Toen foto's en injecties niets duidelijker maakten kwam ik uiteindelijk bij Gyrotonic terecht. Hier leerde ik voor het eerst naar mijn eigen lichaam luisteren. Dit is nu al een aantal jaren geleden, en sindsdien train ik Gyrotonic. Ik heb me nog nooit zo goed in mijn eigen lijf gevoeld!

Zoals ik het vaak omschrijf: 'Alles stroomt nu en ik ben 2cm gegroeid!' 

Ik kan niet wachten tot ik anderen hetzelfde kan laten ervaren. Heb jij veel last van klachten? Zodra ik mijn licentie heb kun je bij mij terecht om hier samen aan te werken!

 

 

 

 

 

Je hebt mijn aandacht!

Gaaf, laten we dan eens bellen!

BEL ME OP 06 - 45 04 27 13 ik mail je liever eventjes!