60+ ensemble op Parkpop!

Na pas 4 maanden samen te hebben gespeeld mag het 60+ ensemble van Florence zichzelf laten horen op Parkpop!
Onder de leiding van Meike hebben ze hard geoefend in Keu's Genoeg in de Genemuidenstraat, en staan ze volgende week rond 19.15 te stralen op het People's Stage!

De afgelopen vier maanden hebben we met het 60+ ensemble Florence samen muziek gemaakt in Keu's Genoeg.
Het begon ooit met 2 gitaristen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volledige band met meerdere zangeressen en zelfs een fluitiste! We doen allerlei muzikale oefeningen en spellen om samenspelen te verbeteren en te leren luisteren naar elkaar en op elkaar in te kunnen spelen tijdens het muziek maken. Daarnaast spelen we bekende nummers, en worden er eigen nummers geschreven. Of je nou al jaren speelt of pas net bent begonnen, iedereen is welkom! We zijn nog op zoek naar enthousiaste zangers en blazers of strijkers! 

Elke dinsdag oefenen we van 10.30 tot 13.00. Eerst een uur met alleen de zangeressen/zangers, en daarna sluit de band aan.
Vind je muziek spelen leuk en zou je graag een keer komen kijken, dan ben je elke dinsdag welkom! Of kom 26 juni naar ons kijken op Parkpop en spreek iemand van ons aan na afloop van het concert.